Menu NL PT

Casa de férias Casa dos Pais com piscina no Pereiro, centro de Portugal

Fotos de Casa dos Pais

Abaixo está uma foto impressão de nossa Casa dos Pais.
Clique na foto para ampliá-la com uma breve descrição.

Wij zullen u hartelijk ontvangen en een onvergetelijke vakantie proberen te bezorgen. Aan het eind van de eigen straat ligt het twee-etage huis vaak te blinken in de zon. De achterzijde van het huis met beneden de studio. Het ruime benedenterras voor de studio.
Het benedenterras beschikt over een eigen zithoek met parasols en heeft uitzicht over het zwembad. Het benedenterras is gedeeltelijk overdekt. Het interieur van de studio (1/4). Het interieur van de studio (2/4).
Het interieur van de studio (3/4). Het interieur van de studio (4/4). Doorkijkje naar de tuin en het zwembad. Het derde terras biedt zwembad, sauna en vele uitzicht- en rustplekjes.
Het zwembad met op de achtergrond de sauna. Ook vanuit het zwembad zelf, is het uitzicht prachtig. De tuin en het hoger gelegen huis, gezien vanaf het terras bij het zwembad. De tuin.
Op dit grote boventerras kunt u echt genieten. Uitzicht vanaf het boventerras naar rechts. Uitzicht vanaf het boventerras naar links. De weg langs het huis, die alleen door geiten en zeer miniem lokaal verkeer gebruikt wordt.

Criado com FotoGalerij

^Para cima