Menu NL PT

Casa de férias Perolinha no Pereiro, centro de Portugal

Descrição da casa Perolinha

Casa de férias Perolinha Casa de férias Perolinha. Clique na imagem para ver mais fotos.

Perolinha is een natuurstenen huis, gebouwd rond 1895. Bij de renovatie in 2011/2012 zijn de muren blijven staan en is het interieur geheel vernieuwd en gemoderniseerd. Daarbij zijn zoveel mogelijk authentieke details bewaard gebleven.
Oorspronkelijk was het natuurstenen huis een opslagruimte voor de oogst van het land, vooral voor de wijnproductie. De mensen woonden in een heel klein huisje ernaast.

Op de plaats waar het kleine huisje heeft gestaan zijn nu de grote garage (voorzien van wasmachine) en de voordeur met ruime hal gesitueerd. Het natuurstenen huis is nu een royale vakantiewoning met op de eerste verdieping een ruime woonkamer met een ruime open keuken (split-level met 2 treden) en een groot, gedeeltelijk overdekt terras met een prachtig uitzicht. Perolinha beschikt over 6 slaapplaatsen, waarvan 4 op de benedenverdieping verdeeld over 2 slaapkamers en 2 slaapplaatsen op de vide boven de woonkamer. Er zijn 2 badkamers, één op de benedenverdieping en één op de woonverdieping, ieder met toilet, wastafel en douche.
Het hele huis is goed geïsoleerd, heeft centrale verwarming en een moderne "pellet"-kachel voor de extra warmte in de winter. U kunt in dit huis dus prima overwinteren.

Uw auto kunt u voor de garagedeur parkeren.

Voor alle vakantiegangers geldt: Gebruik van het zwembad en sportveld is op 50 meter afstand bij Casa dos pais en men kan overal van de tuin genieten!

Mais acomodações

Para saber mais sobre nossas acomodações consulta a descrição da Casa dos Pais, casa Paraíso na Terra ou a descrição da casinha.

^Para cima