Menu NL PT

Casa de férias Paraíso na Terra no Pereiro, centro de Portugal

Fotos de casa Paraíso na Terra

Abaixo está uma foto impressão de nossa segunda casa Paraíso na Terra.
Clique na foto para ampliá-la com uma breve descrição.

Hoog torent het huis boven het dal uit met een uitzicht van ongeveer 60 km. Van dichtbij zien we twee woonlagen, waar twee gezinnen een aparte woonleef-laag kunnen hebben. Het zijfront met voordeur, gezien vanuit de steeg tussen twee (nog op te knappen) huizen door. Lichte woon/eetkamer met keuken op de 1e etage met toegang tot het balkon over de hele voorzijde.
Op de 1e etage bevindt ook zich een grote slaapkamer. Tevens ruime toilet/douche ruimte. Slaapkamer één op de begane grond: Een kleinere twee persoons slaapkamer met 2 bedden en wastafel. Slaapkamer twee op de begane grond: Een grotere slaapkamer met een 2 persoons bed. De eetkamer annex keuken op de begane grond.
Twee ruime terrassen maken de begane grond compleet. De siertuin (mei 2005; toen nog in aanleg), met rechts de ruïnemuur. Op de achtergrond Casa dos pais. De brug over de vijver. Links op de foto is ook de ruïnemuur goed zichtbaar. Op deze foto is te zien dat de siertuin nu helemaal is beplant en hier al in bloei staat (mei 2008).
De vijver bij avondlicht (oktober 2005). Vanuit de siertuin kan via enkele treden het lager gelegen sportveld worden bereikt. Het sportveld beschikt over een jeu de boules baan. Zonsondergang. Uitzicht vanaf de zijkant van het balkon van Pariaso na terra.

Criado com FotoGalerij

^Para cima