Menu NL PT

Vakantiehuis Paraiso na terra in Pereiro, midden Portugal

Beschrijving Paraiso na terra - Paradijs op aarde

Vakantiehuis Paraiso na terra Vakantiehuis Paraiso na terra. Klik op de foto om meer foto's te bekijken.

Paraiso na terra heeft 2 etages en biedt plaats aan 6 vakantie­gangers. Dit vakantiehuis is het hele jaar door te huur en is ook ideaal om te overwinteren.

Op de bovenetage is een ruime slaapkamer, een woon-kook-eetruimte en een ruime badkamer. Het boven-buitenterras heeft een prachtig uitzicht (ruim 60 km ver).
Beneden is een kleinere slaapkamer met 2 bedden en wastafel, een grotere slaapkamer met 2 persoons bed, wastafel en openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond is ook een eenvoudige eetkeuken met kookhoek, koelkast, vriezer, oven, magnetron en een eettafel. Verder een douche en toilet.
Wasmachine is aanwezig en het gehele huis kan verwarmd worden door een centrale verwarming. Dit vakantiehuis is dus ook geschikt om te overwinteren.

Er staan 2 terrassen en een siertuin ter beschikking om te genieten van landelijke rust en omgeving. Iets lager dan de siertuin, ligt een sportveld met een tafeltennistafel, een net voor badminton, een trampoline en een jeu de boules baan. Verder kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad bij Casa dos pais.

Algemeen: Dit vakantiehuis en de tuin zijn zeer kindvriendelijk:
We hebben eventueel 2 kinderledikantjes, een kinderstoel, een kleuterbed, kleuterstoel en een autostoeltje ter beschikking.

Meer accommodaties

Bekijk voor meer informatie over onze accommodaties ook eens de beschrijving van vakantiehuis Casa dos pais of vakantiehuis Perolinha.

^Naar boven