Menu NL PT

Vakantiehuis Casa dos pais met zwembad in Pereiro, midden Portugal

Beschrijving Casa dos pais - Het huis van de ouders

Vakantiehuis Casa dos pais Vakantiehuis Casa dos pais. Klik op de foto om meer foto's te bekijken.

In dit vakantiehuis met twee woonlagen wonen wij vrijwel permanent op de bovenetage; de bovenetage van dit huis is beperkt te huur (alleen op aanvraag).

Op de beneden­verdieping van Casa dos pais bevindt zich een studio. De studio is alleen in de zomer te huur. De studio is een twee­persoons zit-slaapkamer (bijplaatsing baby/kinderbed mogelijk) met ingebouwde natte ruimte (douche-toilet-bidet-wastafel met warm/koud stromend water) en centrale verwarming en zithoek met sateliet-tv. De muren zijn meer dan 60 cm dik, zodat het 's-zomers heerlijk koel is.

Naast de studio is een kamer, waarin een oven, een magnetron, tweepits electrische kookplaat, koelkast en vriezer staan. Alles wat een keuken nodig heeft is daar aanwezig. Dus goede mogelijkheid om naar eigen keus eten klaar te maken. Bovendien een eettafel plus stoelen en een eenpersoons-bed met onderschuifbed.

Buiten heeft men een eigen terras (gedeeltelijk overdekt) met ligstoelen en parasol. Een terras lager ligt het zwembad en sauna, midden in een prachtige tuin. Hier hebben we nu alweer ruim tien jaar enthousiaste gasten mogen verwelkomen, die willen genieten in een oase van rust. Als men wat meer drukte en vertier wil, is er in de wijde omtrek genoeg te doen!

Meer accommodaties

Bekijk voor meer informatie over onze accommodaties ook eens de beschrijving van vakantiehuis Paraiso na terra of vakantiehuis Perolinha.

^Naar boven