Menu

Verblijf van Michael en Kristine in de caravan

15 juli 2007 t/m 11 augustus 2007

Beste Henny en Ad,

Al jaren lang is Spanje mijn land. Dit jaar voor het eerst naar Portugal, toch nieuwsgierig. Via een kennis hoorde ik van Henny en Ad, die in Pereiro wat gezellige onderkomens hebben en die nog verhuren ook.
Na email kontakt bleek dat alles dit jaar al bezet was, op de caravan na.
Na kort overleg besloten we voor de caravan te gaan en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. Zoals vrijwel iedereen schrijft wonen Henny en Ad op een geweldige plek. Zoveel rust en privacy.
En alles wat je nodig hebt is er of komt er. De barbecue kwam uit de garage, evenals de parasol en rubber laarzen (om door het 's morgens natte bos te stappen). Een flatscreen met DVD-speler en 40 films kwamen uit het huis, boeken over de omgeving werden aangereikt en ook mondeling kregen we veel goede informatie over waar te eten, waar naar toe te gaan, het zwembad lag onder handbereik en was heerlijk schoon en fris, etc.etc....
Aan alles merkten we, dat jullie willen dat wij het naar ons zin hadden. Zo gastvrij !

Bedankt, dat jullie er mede voor gezorgd hebben, dat wij ons thuis hebben gevoeld in Portugal. Want ook Portugal zelf is geweldig. De mensen, de cultuur, de sfeer, het gemoedelijke, de vriendelijkheid, het geduld, het vertrouwen, allemaal goed!
Spanje was mijn land.

Ad en Henny bedankt!

Groetjes van Michael & Kristine en een poot van Luca (de hond).

Meer informatie over de caravan »

 

^Naar boven