Menu NL PT

Vakantiehuis Casa dos pais met zwembad in Pereiro, midden Portugal

Foto's Casa dos pais - Het huis van de ouders

Hieronder zie je de foto-impressie van ons vakantiehuis Casa dos pais.
Klik op een foto voor een uitvergroting met een korte omschrijving.

Wij zullen u hartelijk ontvangen en een onvergetelijke vakantie proberen te bezorgen. Aan het eind van de eigen straat ligt het twee-etage huis vaak te blinken in de zon. De achterzijde van het huis met beneden de studio. Het ruime benedenterras voor de studio.
Het benedenterras beschikt over een eigen zithoek met parasols en heeft uitzicht over het zwembad. Het benedenterras is gedeeltelijk overdekt. Het interieur van de studio (1/4). Het interieur van de studio (2/4).
Het interieur van de studio (3/4). Het interieur van de studio (4/4). Doorkijkje naar de tuin en het zwembad. Het derde terras biedt zwembad, sauna en vele uitzicht- en rustplekjes.
Het zwembad met op de achtergrond de sauna. Ook vanuit het zwembad zelf, is het uitzicht prachtig. De tuin en het hoger gelegen huis, gezien vanaf het terras bij het zwembad. De tuin.
Op dit grote boventerras kunt u echt genieten. Uitzicht vanaf het boventerras naar rechts. Uitzicht vanaf het boventerras naar links. De weg langs het huis, die alleen door geiten en zeer miniem lokaal verkeer gebruikt wordt.

Aangemaakt met FotoGalerij

^Naar boven